Fő-Tartalomjegyzék

Az összes általam kezelt WEB-es megjelenésekről

Európai barangolások

Utolsó frissítés: 2022.05.26.


További tartalomjegyzékeim:

Folyamatosan javítgatom a hivatkozásokat, amiket a Facebook széttúrt, de ha hibát találtok (nem nyílik meg az oldal) kérem jelezzétek.

Ha azt tapasztalod, hogy az adott hivatkozás hibás (nem elérhető az oldal) és a LINK címében ezt látod "https://www.facebook.com/europaihataroknelkul/posts/1688860757861793", akkor írd át a "europaihataroknelkul" nevet "kastelyok.hu" -ra és máris megnyílik az adott oldal. Elnézést ezt a hibát is javítani fogom, de ezeket a hivatkozásokat egyenként kell javítanom, egyszer a végére érkezem, addig légszíves működjél közre.

Fedezzük fel - SzomszédjainkatMegjegyzés:

Megelégeltem a Facebook állandó verzió váltásait és annak következményeiként, egyre használhatatlanabb formátumait. A Fő-Tartalomjegyzékemet, tegnap (2021.10.30.) tette tönkre.
Kezdetben volt a "Jegyzet", aztán megszüntették. A csoport oldalakon volt a "Fájl" ezen belül a "Dokumentum" és a fájl feltöltés. A Dokumentum, módosítható, szerkeszthető, viszonylag látványos (képekkel) megjelenéssel. Ezt is megszüntette a Facebook. Maradt a csoport oldalakon a "Fájl" menü, ahová fájlokat (mindenfélét) lehet feltölteni, de egyszerű módon megjeleníteni már nem lehet, helyette letöltheted, na ez így nem jó!
Még 2018-ban találtam rá a Google "BLOG" szolgáltatására, akkor készítettem néhány bejegyzést is, tegnap megint rátaláltam, és a Fő-Tartalomjegyzékemet már áthelyeztem erre a platformra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése